Vloeradvies nodig in Heerlen?

Het aanschaffen van een nieuwe vloer doet u maar eens in de zoveel jaar. Vloeren zijn tegenwoordig van een dermate goede kwaliteit dat ze stuk voor stuk duurzaam zijn en dus jarenlang meegaan. Daarom is het belangrijk dat u 100% zeker bent over het materiaal en de kleur van uw nieuwe vloer. Beschikt u zelf niet over de juiste kennis? Of twijfelt u tussen een aantal vloeren? In de regio Heerlen kunt u voor deskundig vloeradvies terecht bij ons.

Als vloerengroothandel hebben wij al vele inwoners van Zuid-Limburg bijgestaan bij het kiezen voor de juiste vloersoort. Wij kennen de eigenschappen van ieder materiaal door en door! Aan de hand van uw specifieke situatie bepalen we welk materiaal geschikt is voor uw levensstijl en interieur. Hierbij stellen we vragen als:

  • In welke ruimte wordt de vloer gelegd?
  • Hoe intensief zal de vloer gebruikt worden?
  • Wat zijn de wensen op het gebied van onderhoud?

Aan de hand van uw antwoord op onder andere bovenstaande vragen, komen wij tot een gedegen vloeradvies.

Meer dan alleen vloeradvies

Natuurlijk bent u vrij om met ons vloeradvies te doen wat u wilt. U kunt er echter ook voor kiezen om ons bedrijf in te schakelen voor de levering (en eventueel de montage) van uw nieuwe vloer! Wij hebben een ruim assortiment vloersoorten op voorraad en hebben de mogelijkheid deze op maat en op kleur bij u te leveren in Heerlen en omgeving. U heeft dan nergens meer omkijken naar!