Een nieuwe vloer uitzoeken?

Het kiezen van een nieuwe vloer is tegenwoordig een hele klus. De mogelijkheden zijn immers vrijwel eindeloos! Dat is fijn, want hierdoor wordt het mogelijk om een vloer uit te zoeken die volledig past bij uw smaak, uw interieurstijl en het gebruik! Tegelijkertijd wordt de keuze lastiger, want waar moet u op letten? Een vloerspecialist kan u voorzien van een deskundig vloeradvies, waardoor de keuze voor u makkelijker wordt. In Heerlen en omgeving kunt u hiervoor een beroep doen op onze specialisten.

Wilt u uw nieuwe vloer zelf uitzoeken? Let dan zeker op deze punten:

  • uitstraling van de vloer;
  • prijs/kwaliteitsverhouding;
  • levensduur en slijtage;
  • oppervlakte van de ondervloer;
  • reinigingsgemak en onderhoud;
  • akoestische eigenschappen en geluidsdemping.

Het leggen van uw nieuwe vloer

Of het gemakkelijk is om uw nieuwe vloer zelf te plaatsen, hangt volledig af van het materiaal van uw vloer en uw eigen handigheid. Laminaat is over het algemeen vrij makkelijk te leggen en voor een houten vloer is weer meer kennis vereist. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze klus uit te besteden aan een specialist op dit gebied. Dan weet u zeker dat de klus goed gebeurt en dat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe vloer.

Als u in Heerlen of omgeving een vloer bij ons aanschaft, kunt u de levering en de montage uit handen geven aan onze vakmannen. Wij leveren uw nieuwe vloer op kleur en op maat en zorgen voor een perfecte plaatsing en afwerking. U zult gegarandeerd tevreden zijn met het resultaat!