Houten vloeren in Heerlen

Als u in Heerlen of in de buurt van Heerlen op zoek bent naar een specialist op het gebied van houten vloeren, bent u aan het juiste adres bij ons. Als groothandel in vloeren vindt u in onze showroom een ruim assortiment houten en multiplank vloeren, die wij graag voor u op maat en kleur maken. Ook voor levering en montage kunt u een beroep doen op onze experts! Wij weten precies welke factoren belangrijk zijn bij het leggen van een houten vloer. Kwaliteit is verzekerd dankzij en omdat wij het hout rechtstreeks importeren vanuit diverse landen, kunnen wij u scherpe prijzen bieden. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.

Mogelijkheden qua afwerking

Onbewerkt hout (massief parket): Onbewerkt hout dient na het leggen geschuurd en afgewerkt moeten worden. Dit soort houten vloer kan worden afgewerkt door het te lakken, in de was te zetten of te oliƫn. Het kan op diverse manieren vastgelegd worden: los, gelijmd of via een clicksysteem.

Multiplank (lamelparket): Lamelparket bestaat uit samengestelde delen die vaak in de fabriek al zijn behandeld, waardoor u dat niet meer zelf hoeft te doen. Dit type parket heeft een gelaagde opbouw, waardoor het hout minder werkt. Hierdoor blijft uw vloer langer goed liggen.